160 Görüntülenme
The Adam Project izle
6.7 IMDB Puanı

The Adam Project izle

(The Adam Project)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi 21 Laps Entertainment, Maximum Effort, Skydance Media
  • Film Süresi 106 dakika
Yönetmen
Senaryo Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett

The Adam Project Filmi ile İlgili Bilgiler;

The Adam Project filmi 2022 yılında vizyona giren Adam isimli bir adamın gelecekten kendi küçüklüğüne gelmesi ve yaşadığı kötü olayları geleceğin akışını değiştirmeye çalıştığını göreceğiz. 21 Laps Entertainment, Maximum Effort ve Skydance Media yapım şirketlerinin ortak yapımı film dünya çapında beğeni toplamış bir filmdir. Türkçe seslendirmen kadrosuna baktığımızda Adam Reed (Talha Sayar), Çocuk Adam Reed (Yaman Tümen), Louis Reed (Murat Şen), Ellie Reed (Hümay Güldağ), Maya Sorian (Gülen Karaman) ve Laura (Burcu Başaran) karakterlerini ülkemizin fark yaratan efsane sanatçıları dublaj anlamında ülkemizde dublaj sevenlere muhteşem bir yapım ortaya koymuşlardır. Tam 116 Milyon dolar gibi bir para harcanan filmin ne kadar gişe hasılatı elde ettiği ise paylaşılmamıştır. Filmin puanlamasına gelecek olursak; Jeff Bezos'un şirketi Amazon'un sahip olduğu dünyanın en büyük film değerlendirme platformu olan İMDB üzerinden 196 Bin kişi tarafından oylanan film 10 üzerinden 6.7 puan almayı başarmış ve farkını ortaya koymuştur. Aksiyon, Komedi ve Macera kategorileri altında çekilen film bir yerden de Komedi ve Bilim Kurgu kategorilerine de kısmen girebilmektedir. The Adam Project filminin çekim yerlerine bakacak olursak; Film, Kanada da çekilmiştir. The Adam Project filminin süresi 1 Saat 46 Dakika sürmektedir. 2022 yılında vizyona giren The Adam Project filmini sitemiz üzerinden kesintisiz ve full olarak izleyebilirsiniz. Netflixcenneti.com farkıyla The Adam Project filmini 4K - Dublaj ve Altyazılı şekilde izlemenin keyfini çıkarın.


The Adam Project Filminin Özeti;

Adam zaman yolculuğu yapan bir adamdır. Zaman yolculuğunu icat eden kişi bir bilim insanı olan babası Louis Reed'dir. Adam babasıyla hiç anı geçirmemiş ve babası Louis Reed'in kendisini sürekli bilime adadığı için ve gelecekte öldüğü için babasına çok kızgındır. Çok zengin bir kadın olan Maya Sorian ile çalışan Louis Reed keşfi ile birlikte aslında gelecekte ve geçmişte neler olabileceğini hiç bilmemektedir. Louis Reed birlikte çalıştığı Maya Sorian'ın aslında ne kadar kötü bir insan olduğunun farkında değildir. Günün birinde Adam gelecekten kendi çocukluğunun bulunduğu zamana gelerek Küçük Adam ile birlikte zaman geçirmeye başlarlar. Fakat geçmişte babalarının dostu olan Maya Sorian, Büyük Adam'ı öldürmek için onun peşinden geçmişe gelecektir. Küçük Adam ve Büyük Adam birlikte sırt sırta verip büyük bir macera yaşayacaklardır. Fakat Büyük Adam'ın, Küçük Adam'dan öğreneceği çok şey olacaktır. Çünkü aslında babaları Louis Reed, Büyük Adam'ın nefret ettiği gibi birisi değildir. Büyük Adam sevgilisi olan Laura'yı da kaybolduğu bir zamanda bulmaya çalışacaktır. Peki Büyük Adam ve Küçük Adam birlikte Maya Sorian'a karşı başarılı olabilecekler midir? Büyük Adam babası Louis Reed ile gelecekte geçiremediği zamanı geçmişte geçirebilecek midir? Tüm sorularınızın cevaplarını sizler için hazırladığımız özel playerımızın içerisinden yanıtlayabilirsiniz.


The Adam Project Filmine Admin Olarak Eleştirim;

The Adam Project filmi benim genel olarak beğendiğim ve merak ederek izlediğim bir film. Özellikle çok iyi bir aktör olduğunu düşündüğüm Ryan Reynolds bu filmde de yine farkını ortaya koymuş diyebilirim. Küçük Adam'ı oynayan Walker Scobell da gerçekten de çok güzel oynamış. Görsel efektleri, sahne açıları ve oyuncuların performansına bir de güzel senaryo ve iyi bir yönetmen katılınca ortaya gerçekten de tatmin edici bir film çıkıyor. Genel olarak beğendiğimiz bu filme bizim puanımız 10 üzerinden 7.9'dur. Sizde film ile ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.


Tüm dünyanın en iyi 4K - Dublaj & Altyazı seçeneklerini sunan film ve dizi izleme sitesi Netflixcenneti.com ayrılacağıyla sizde The Adam Project gibi 21 Laps Entertainment, Maximum Effort ve Skydance Media yapımı filmleri sitemizden izleyebilirsiniz.

Resimler 3

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın